ilsitodi.it
lotto voiton todenäköisyys elisa viihde vaiana otto automaatit turku en tule toimeen ihmisten kanssa paljon puhetta missä teot

Sä kysyt multa miksi oon vihainen, ja ikkunasta ___ kiroilen

Gessopalena

RUSKETUSRAIDAT - PMMP - música e letra

Sä kysyt multa miksi oon vihainen ja ikkunasta puluille kiroilen (Äääk, rapates roiskuu) Mulla on sulle pikkuinen salaisuus alaston mies on mulle asia uus (Mikä toi on? En mä haista.. Oikeesti!) Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat Lähdetään lennolle Näytä mulle missä sul on rusketusraidat piirrä ne kartalle

Rusketusraidat PMMP LYRICS

PMMP Rusketusraidat Lyrics. Rusketusraidat lyrics performed by PMMP: Helvetin hyvin menee Sä kysyt multa miksi oon vihainen, ja ikkunasta puluille kiroilen. (Äääk,rapaten roiskuu) Mulla on sulle pikkuinen salaisuus, alaston mies on mulle asia uus. (Mikä toi on? En mä haista.. Oikeesti!) chorus: Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat, lähdetään lennolle. Näytä mulle missä

Rusketusraidat | Parhaat Elokuvat 2020

Sä kysyt multa miksi oon vihainen ja ikkunasta puluille kiroilen. Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat, lähdetään lennolle? Näytä mulle missä sul on rusketusraidat piirrä ne kartalle. Kesään, oli se sitten miten hyvä tai huono tahansa, kuuluu rusketus. Ja hieman sitten mausta riippuen, ne …

PMMP - Rusketusraidat Lyrics

Sä kysyt multa miksi oon vihainen, Ja ikkunasta puluille kiroilen. (Äääk, rapates roiskuu) Mulla on sulle pikkuinen salaisuus, Alaston mies on mulle asia uus. (Mikä toi on? En mä haista Oikeesti!) refrain: Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat, Lähdetään lennolle. Näytä mulle missä sul on rusketusraidat, Piirrä ne kartalle.

Rusketusraidat Lyrics - PMMP

Sä kysyt multa miksi oon vihainen, ja ikkunasta puluille kiroilen. (äääk, rapates roiskuu) Ptáš se mne, proč se zlobím A proč přísahám holubům skrz okno (Ouvej, už se to má stát)

Rusketusraidat Liedtext - PMMP | Lyrics-on sä kysyt multa miksi oon vihainen, ja ikkunasta ___ kiroilen

Rusketusraidat This song is by PMMP and appears on the album Kuulkaas Enot! (2003) and on the compilation album Hitit (2013). Helvetin hyvin menee Sä kysyt multa miksi oon vihainen ja ikkunasta puluille kiroilen Mulla on sulle pikkuinen salaisuus alaston mies on mulle asia uus Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat lähdetään lennolle Näytä mulle missä sul on rusketusraidat piirrä

RUSKETUSRAIDAT Lyrics - PMMP | eLyrics.net

Sä kysyt multa miksi oon vihainen Ja ikkunasta puluille kiroilen (Äääk, rapates roiskuu) Mulla on sulle pikkuinen salaisuus Alaston mies on mulle asia uus (Mikä toi on? En mä haista.. Oikeesti!) Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat Lähdetään lennolle Näytä mulle missä sul on rusketusraidat Piirrä ne kartalle Helvetin Hyvin Menee

Sanat - "Rusketusraidat" - PMMP - JetPunk

Sä kysyt multa miksi oon vihainen, Ja ikkunasta puluille kiroilen. (Äääk, rapates roiskuu) Mulla on sulle pikkuinen salaisuus, Alaston mies on mulle asia uus. (Mikä toi on? En mä haista Oikeesti!) refrain: Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat, Lähdetään lennolle. Näytä mulle missä sul on rusketusraidat, Piirrä ne kartalle.

PMMP - Rusketusraidat - text, překlad - KaraokeTexty.cz

S kysyt multa miksi oon vihainen. Ja ikkunasta puluille kiroilen. (k, rapaten roiskuu) Mulla on sulle pikkuinen salaisuus. Alaston mies on mulle asia uus. (Mik toi on?

Rusketusraidat Liedtext - PMMP | Lyrics-on

/ Sä kysyt multa miksi oon vihainen / ja ikkunasta Deutsch English Español Français Hungarian Italiano Nederlands Polski Português (Brasil) Română Svenska Türkçe Ελληνικά Български Русский Српски العربية 日本語 한국어

Koko netin seksikkäimmät rusketusraidat: heitetään pois

Rusketusraidat / PMMP - Lyrics.fi. helvetin hyvin menee sä kysyt multa miksi oon vihainen ja ikkunasta puluille kiroilen (äääk, rapates roiskuu) mulla on sulle pikkuinen salaisuus alaston mies on mulle asia uus (mikä toi on? en mä haista.. oikeesti!)

RUSKETUSRAIDAT CHORDS by PMMP @ Ultimate-Guitar.Com sä kysyt multa miksi oon vihainen, ja ikkunasta ___ kiroilen

Sä kysyt multa miksi oon vihainen Ja ikkunasta puluille kiroilen (Äääk, rapates roiskuu) Mulla on sulle pikkuinen salaisuus Alaston mies on mulle asia uus (Mikä toi on? En mä haista.. Oikeesti!) Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat Lähdetään lennolle Näytä mulle missä sul on rusketusraidat Piirrä ne kartalle Helvetin Hyvin Menee

Rusketusraidat lyrics & translation - PMMP | Lyrics-on

Sä kysyt multa, miksi oon vihainen ja ikkunasta puluille kiroilen Mulla on sulle pikkuinen salaisuus alaston mies on mulle asia uus Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat Lähdetään lennolle Näytä mulle missä sul on rusketusraidat Piirrä ne kartalle Helvetin Hyvin menee.

Pop Quiz - Osaatko Suomi-rockin klassikot? sä kysyt multa miksi oon vihainen, ja ikkunasta ___ kiroilen

Sä kysyt multa miksi oon vihainen ja ikkunasta puluille kiroilen (Äääk, rapates roiskuu) Mulla on sulle pikkuinen salaisuus alaston mies on mulle asia uus (Mikä toi on? En mä haista.. Oikeesti!) Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat Lähdetään lennolle Näytä mulle missä sul on rusketusraidat piirrä ne kartalle

PMMP – Rusketusraidat Lyrics | Genius Lyrics

Sä kysyt multa miksi oon vihainen, Ja ikkunasta puluille kiroilen. (Äääk,rapaten roiskuu) Mulla on sulle pikkuinen salaisuus, Alaston mies on mulle asia uus. (Mikä toi on? En mä haista.. Oikeesti!) Kertsi Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat, Lähdetään lennolle. Näytä mulle missä sul on rusketusraidat, Piirrä ne kartalle.

luciano troilo