ilsitodi.it
otto automaatti haagamitä etanat syökun puoliso pettäämissä on rautalampikun katsoo maailmaaotto dix kriegmilloin kauppaan vauvan kanssaelisa viihde karaokemiksi en saa tyttöystävääpuoluekannatus tänäänlastenjuhlat onginta palkinnotlidl aukioloajat tänäänkeskustelen kekkosen kanssamiksi selän luudutusleikkauksen jälkeen ei laadukkaanmissä valaat asuvatmistä puhua miehen kanssaanna kulta kun mä annan aina parastani annanotto automaatit lauttasaarikiitos kun olittänään ruusut nää kukkii vain sulle

Mut mietin aina sua kun joku muu mua koskettaa

Gessopalena

Mikael Gabriel - Liikaa sussa kii lyrics
Olen lykännyt tämän postauksen kirjoittamista koko syksyn, enkä vieläkään haluaisi kirjoittaa tätä. Tämä postaus on kuitenkin äärimmäisen hankala kirjoittaa, mutta jotta voin jatkaa blogin kirjoittamista jollakin tasolla normaalisti, on tämä postaus pakko kirjoittaa.
Mikael Gabriel and Isac Elliot - Liikaa Sussa Kii Lyrics
Mikael Gabriel x Isac Elliot - Liikaa Sussa Kii - tekst piosenki, tłumaczenie piosenki i teledysk. Zobacz słowa utworu Liikaa Sussa Kii wraz z teledyskiem i tłumaczeniem.
Mikael Gabriel feat. Isac Elliot - Liikaa Sussa Kii Lyrics
Sä haihdut hiljaa pois, kun aika parantaa Mut mietin aina sua kun joku muu mua koskettaa Mut näil mimmeil ei oo samaa lämpöö, ei oo Tai ehkä oon viel liikaa sussa kii Tai ehkä oon viel liikaa sussa kii Ja mä tiesin sen aina et tää on viimeine hidas, seison sun pihal mietin mikä on pieles Mä en oo samanlaine ku muut miehet, mut oon
__Rosa__ - Randomi.fi
Liikaa Sussa Kii Chords by Mikael Gabriel capo 4 [Verse 1] (Mikael Gabriel) C Olin kokonainen nyt vaan palanen Em Luulin et ajan mittaan haavat paranee F Luulin et samaa mielt molemmat on, joo C G Olin nuori hölmö ja kokematon C Oon skriivannu biisei sust levyllisen Em Sä olit mun ja sit sust tuli mun edellinen F Edellinen, joo mä oon rehellinen C G Mul on sust kuva laitan …
Liikaa Sussa Kii Chords by Mikael Gabriel
~ mietin aina sua kun joku muu mua koskettaa ~ #parhaat #tärkeet - Katso linkistä käyttäjän __Rosa__ profiili ja kuvat! Jos lisäät minut snäpissä. Niin tule myös snäppäämään minulle äläkä lisää minua vain huvin vuoksi. Haluan tutustua uusiin ihmisiin. En tahdo kuulostaa ilkeältä
Liikaa Sussa Kii - Mikael Gabriel & Isac Elliot | Shazam mut mietin aina sua kun joku muu mua koskettaa
Mut mietin aina sua kun joku muu mua koskettaa Ma mi chiedo sempre SUA quando qualcuno mi tocca Mut näil mimmeil ei oo samaa lämpöö, ei oo Ma chiodo non mimmeil lo stesso lämpöö oo, oo non lo fa Tai ehkä oon viel liikaa sussa kii O forse hai ancora troppo Hai Kii
Jatkakaa eri biisien sanoilla - Ikävä - Suomi24 Keskustelut
Mut mietin aina sua kun joku muu mua koskettaa Mut näil mimmeil ei oo samaa lämpöö, ei oo Tai ehkä oon viel liikaa sussa kii Tai ehkä oon viel liikaa sussa kii Ja mä tiesin sen aina et tää on viimeine hidas, seison sun pihal mietin mikä on pieles Mä en oo samanlaine ku muut miehet, mut oon himas, ei ketää mun vieres
Koskettaa - block-island.info
Kun ei kukaan muu. Sillä lailla saa mua latautuu. Tuo se vanha kipinä bäck Miten sairaan hyviä me ollaan yhessä. Vaikka kuinka kauan viime kerrast ois aikaa. Sä muistat joo sä muistat kuin mua kuuluu koskettaa . En mä oleta. Et sä haluut yhteen palata. Mutta mun on ollu vaikea. Saada unta ilman sua . Kunmietin sua. Niin mä
Pörheää Menoa: #373 Viimeisen kerran
Mut mietin aina sua kun joku muu mua koskettaa. Mut näil mimmeil ei oo samaa lämpöö, ei oo. Tai ehkä oon viel liikaa sussa kii (kii, kii, kii) Sä haihdut hiljaa pois, kun aika parantaa. Mut mietin aina sua kun joku muu mua koskettaa. Mut
luciano troilo