ilsitodi.it
jouko ja kosti missä mennään lotto nu mitä mä malagas miksi nenästä vuotaa verta missä käydä lapissa

Mulla on kaikki hyvin tänään

Gessopalena

Kaikki Hyvin Lyrics - Cheek (FI) feat. Lord Est
Cheek, Lord Est Mul on kaikki hyvin tänään. Mulla kaikki hyvin on Mulla kaikki hyvin on Mulla kaikki hyvin on. Kesäkuun keikoista laskustin just Popgramia Ja nyt oon Stockmannilla, miettii mitä ostasinkaan Palkkapäivä, voi tuhlaa ihan luvan kaa Kangasta ja kenkii tarttuu muutamia mukaan taas Ja kun Lahdessa laitan Visan vinkumaan Niin Point Guard saa taas lisää tilaa ikkunaan Ei ne
Cheek - Kaikki Hyvin lyrics | LyricsFreak
Kaikki Hyvin lyrics: Cheek, Lord Est Mul on kaikki hyvin tänään Mulla kaikki hyvin on Mulla kaikki hyvin on Mulla kaikki hyvin on Kesäkuun keikoista laskustin just Popgramia Ja nyt oon Stockmannilla
Videos of Mulla on Kaikki hyvin Tänään mulla on kaikki hyvin tänään
Kaikki hyvin This song is by Cheek, features Lord Est and appears on the album Jare Henrik Tiihonen (2009). Mulla kaikki hyvin on! Cheek! Lord Est, mul on kaikki hyvin tänään Mulla kaikki hyvin on, mulla kaikki hyvin on, mulla kaikki hyvin onnnn Kesäkuun keikoista laskutin just Popgramia Ja nyt oon stockmannilla miettii mitä ostasinkaan, Palkkapäivä voi tuhlaa ihan luvankaa, Kangasta ja
Cheek - Kaikki hyvin Lyrics | Musixmatch
Mul on kaikki hyvin tänään Mikään ei saa mua luovuttaan Et voi mua satuttaa Et voi pilata mun fiilistä millään Mul on kaikki hyvin tänään. Kulkenu mun uraa jatkuvasti pieneen vastatuuleen ja kuunnellu kadulla tonttui jotka angstaa mulle "Sä oot pilannu tän musagenren maineen" Okei, sul menee hyvin, en kerkee rupattelee aiheest
Mulla on kaikki hyvin – MEIDÄN MATIAS mulla on kaikki hyvin tänään
Mul on kaikki hyvin tänään (tänään) Ei voi pilata mun päivää mikään (mikään) Mul on kaikki hyvin tänään (tänään) Se on jotain, mitä kukaan ei voi viedä [Kerto] Hei! H! Anna biitin tulla viel Fiilistellään hetki Lasketellaan loppuun Je-je-jee
Kaikki putkeen - paivaunelmiajaunelmapaivia.blogspot.com
Mulla kaikki hyvin on Cheek, Lord Est mul on kaikki hyvin tänään Mulla kaikki hyvin on Mulla kaikki hyvin on Mulla kaikki hyvin on Kesäkuun keikoista laskustin just Popgramia Ja nyt oon Stockmannilla, miettii mitä ostasinkaan Palkkapäivä, voi tuhlaa ihan luvan kaa.
Cheek - Kaikki Hyvin Lyrics | MetroLyrics
Tavallaan mulla on kuitenkin loppujen lopuksi kaikki asiat ihan hyvin. Meiltä meni vain materiaalia, mitä saa kaupasta uutta. Kukaan meistä ei vahingoittunut ja kaikilla on töitä <3 Kun sitä puhutaan, että menestyksellä on hintansa niin ainakin itse uskon lauseeseen täysin.
KAIKKI HYVIN - Cheek - LETRAS.COM
Mulla kaikki hyvin on Cheek, Lord Est Mul on kaikki hyvin tänään Mulla kaikki hyvin on Mulla kaikki hyvin on Mulla kaikki hyvin on. Kesäkuun keikoista laskustin just popgramia ja nyt oon Stockmannilla, miettii mitä ostasinkaan palkkapäivä,voi tuhlaa ihan luvan kaa kangasta ja kenkii tarttuu muutamia mukaan taas ja kun Lahdessa laitan
Kaikki on jo ihan hyvin. - Prime Life by Umppu mulla on kaikki hyvin tänään
Tai se, kun mulla on neljä lasta ja sitten kun Matiaksesta aika jättää, niin mulla on edelleen neljä lasta! Yksi on vaan sitten jossain muualla! ” Mul on kaikki hyvin tänään, ei voi pilata mun päivää mikään. Mul on kaikki hyvin tänään, se on jotain, mitä kukaan ei voi viedä”
luciano troilo