ilsitodi.it
kanariansaaret sää tänään elisa viihde urheilu autonäyttely tänään gta v palkinnot aurinko laskee helsinki tänään

Mitä mä niillä teen

Gessopalena

Leevi and the Leavings - Mitä mä niillä teen sanat lyrics

Check out Mitä mä niillä teen? by Leevi and the leavings on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CDs and MP3s now on Amazon.co.uk.

Mitä mä niillä teen? by Leevi and the leavings on Amazon

mitä mä niillä teen Sanat lyrics: Mitä mä niillä teen laaaa-aa laaa-aaa-aaa-aaa-aaa Laaaa-aaa-aaa . Vaille viisautta, ilman rakkautta jäin, enkä tiedä itsekkään, tää onko elämää. Sitä vaikea on selittää. Mä miks en voi olla tyytyväinen, että saan olla yksinäine?

Leevi and the Leavings Chords & Tabs : 189 Total

mitä mä niillä teen Mitä mä niillä teen? (mitä mä niillä teen) Moni kaunis nainen, moni sivistynyt mies, Jotain muuta esittää ja pettää itseään. Eikä elää ehdikkään. Voin elää vailla rikkautta, (aaa ) Kuolla ilman omaisuutta, Mitä mä niillä teen, Mitä mä täältä keräilisin, (aaa ) Mihin mä niitä tarvitsisin Mitä mä niillä tekisin-tekisin Tekisin-tekisin-tekisin-tekisin-tekisin? Laaa-a-a-a-a Mitä mä niillä tekisin-tekisin (laaa-a-a-a-a )

Mitä mä niillä teen? - song by Leevi and the leavings

mitä mä niillä teen Watch the video for Mitä mä niillä teen? from Leevi and the Leavingss Häntä koipien välissä for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.

Leevi And The Leavings – Mitä mä niillä teen? Lyrics

mitä mä niillä teen View credits, reviews, tracks and shop for the 1988 Vinyl release of Häntä Koipien Välissä on Discogs.

Mitä mä niillä teen? Paroles – LEEVI AND THE LEAVINGS

Elina, mitä mä teen? Lyrics: Ellu oli baarikassa / Töissä siinä kahvilassa / Jonka takahuoneessa jonkin aikaa joskus asuttiin / Itse kun en saanut töitä / Yhdessä me öitä valvottiin

Videos of Mitä Mä Niillä Teen

mitä mä niillä teen Mitä Mä Niillä Teen? This song is by Leevi and the Leavings and appears on the album Häntä Koipien Välissä (1988). laaaa-aa laaa-aaa-aaa-aaa-aaa Laaaa-aaa-aaa . Vaille viisautta, ilman rakkautta

Mitä teen 2K katselukerta spessuksi??? - YouTube

mitä mä niillä teen Mitä mä niillä teen? (mitä mä niillä teen) Moni kaunis nainen, moni sivistynyt mies, jotain muuta esittää ja pettää itseään. Eikä elää ehdikkään. kerto: Mä miks en voi olla tyytyväinen, että saan olla yksinäine? Ja elää vailla rikkautta, (aaa ) kuolla ilman omaisuutta. Mitä …

Pöllämystynyt MasterChef-kisaaja saa kilpakumppanit

Watch the video for Mitä mä niillä teen? from Leevi and the Leavingss Häntä koipien välissä for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.

Leevi And The Leavings:Mitä Mä Niillä Teen? Lyrics

Mitä Mä Niillä Teen? This song is by Leevi and the Leavings and appears on the album Häntä Koipien Välissä (1988). laaaa-aa laaa-aaa-aaa-aaa-aaa Laaaa-aaa-aaa . Vaille viisautta, ilman rakkautta

Leevi and the Leavings - Mitä mä niillä teen lyrics

Mitä mä niillä teen? Lyrics: Laaaa-aa laaa-aaa-aaa-aaa-aaa / Laaaa-aaa-aaa . / Vaille viisautta, ilman rakkautta jäin / Enkä tiedä itsekkään, tää onko elämää / Sitä vaikea on

Leevi and the Leavings - Mitä mä niillä teen lyrics

Elina, mitä mä teen? Leevi and the Leavings …Ellu oli baarikassa töissä siinä kahvilassa jonka takahuoneessa jonkin aikaa joskus asuttiin Itse kun en saanut töitä yhdessä me öitä valvottiin en tiedä mitä teen on kai pakko laittaa lapset laitokseen Eikö… 82.79 %: Mitä mä teen feat. JVG Pete Parkkonen

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

Morjens! alotan tapahtuman nimeltä: #kaveriehdotus TE SAATTE PÄÄTTÄ MITÄ MÄ TEEN NIILLÄ VIDEOILLA, nimittäin tapahtuma on voimassa 21.9.-30.10. No mutta a
luciano troilo