ilsitodi.it
miksi hikoilen paljon niin käy kun rakastuu elisa viihde peruskanavat ei näy mitä jääkiekkoilijat haistelee jälkiruoka likööri puolukka rahkan kanssa

Miksi olen lihava

Gessopalena

Miksi Olen Ruma | Uutiset Lappi
<ramukka> Itse olen 30 kiloa ylipainoinen ja ihan omasta syystäni. Nostelen punttia, syön epäterveellisesti ja en valita siitä että miksi olen lihava. Minulla on kavereita jotka valittaa kun ovat lihavia ja ihmettelevät miksi ovat läskejä kun eivät liiku ollenkaan ja …

Mies, kelpaako sinulle lihava nainen? | Keskustelu | Anna
Miksi olin lihava ja nyt olen pullea? En osaa sanoa miksi, mutta kerron jotakin. Sanokoon joku viisas miksi olen ylipainoinen. Lapsuus -50 ja -60 luvuilla. Silloin olin alipainioinen surkea rääpäle. Perunaa kyllä riitti, mutta muuten oli yksipuolista ja huonoa köyhän perheen ravinto.

Olen lihava | naisnäyttelijä avautui asiasta entertainment
miksi olen lihava
Katso Miksi olen niin ruma? Yle Areenasta. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot. Tutki ja löydä!

Miksi ihminen ei pidä itsestään huolta, vaan on lihava
miksi olen lihava
Miksi olen niin lihava. Kim haluaa lisää huomiota . Kasvoin ajattelemaan, etten ole arvokas, koska olen lihava, sanoo . Listen to music from Lihava Jonglööri like Gammel Heks, Skjelett Lukter & more. Find the latest tracks, albums, and images from Lihava Jonglööri ; en: Olen vanha ja lihava. Olen vanha ja lihava, ja näytän ikäiseltäni.

lihava? - Nuortennetti
miksi olen lihava
Miksi olin lihava ja nyt olen pullea? En osaa sanoa miksi, mutta kerron jotakin. Sanokoon joku viisas miksi olen ylipainoinen. Lapsuus -50 ja -60 luvuilla. Silloin olin alipainioinen surkea rääpäle. Perunaa kyllä riitti, mutta muuten oli yksipuolista ja huonoa köyhän perheen ravinto.

Keskustelu - Miksi lihavat on rumia | Psykologia, aivot ja
Vierailija: "Voin aloittaa. Olen lihava, koska: - nautin ruuasta, eikä mulla ole elämässä tällä hetkellä juurikaan muita vastaavia mielihyvän lähteitä - ei ole itsekuria kieltäytyä mielihyvästä - inhoan liikuntaa ja hengästymistä - en koe näyttäväni tälläisenä pulleronakaan kovin epäsopus

Miksi olet lihava, lihava? – #NettaSays | Lily
Rakastan ruokaa ja ruuan suhteen ja muutenkin elämässä olen kyllä todellinen hedonisti, mutta ruoka ei ole enää elämäni ainoa intohimo. Miksi sitten elin miten elin? Tottakai syy numero uno on se, että rakastan ruokaa. Ruoka on hyvää ja syöminen on kivaa. Olin ollut lapsesta asti lihava ja en tiennyt, että mitä vaatii olla hoikka.

Miksi ihminen ei pidä itsestään huolta, vaan on lihava
Rakastan ruokaa ja ruuan suhteen ja muutenkin elämässä olen kyllä todellinen hedonisti, mutta ruoka ei ole enää elämäni ainoa intohimo. Miksi sitten elin miten elin? Tottakai syy numero uno on se, että rakastan ruokaa. Ruoka on hyvää ja syöminen on kivaa. Olin ollut lapsesta asti lihava ja en tiennyt, että mitä vaatii olla hoikka.

Keskustelu - Miksi sinä olet lihava? | Aihe vapaa | Vauva
Haluaisin kuulla perusteluja/syitä miksi 1. Olet lihava? 2. Oletko ollut aina lihava, siis jo lapsuudessa? 3. Jos olet lihonut jossain elämäsi

Miksi olen niin lihava? — Vartiotornin VERKKOKIRJASTO
miksi olen lihava
Olen lihava, nautin ruuasta enkä suostu näkemään sitä ongelmana. Voin nauttia silloin tällön hampurilaisen, tai nyt kun on kesä niin jäätelön jos kaksikin. Se on voi voi jos se on jollekin toiselle iso ongelma koska tälle suurenmoiselle lihavalle se ei kuitenkaan ole. Minä olen lihava. Olen myös onnellinen ja iloinen.

luciano troilo