ilsitodi.it
miksi toinen maailmansota syttyi frii ohjelmat tänään otto auto sä missä oot otto weininger

Kun olen sinun kosketusta vailla

Gessopalena

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

Ref A: 8F6EFAE176B64FB4AA78EB442849E6A8 Ref B: SJCEDGE0406 Ref C: 2020-09-22T15:47:32Z

Pelastaja Liedtext - Happoradio | Lyrics-on

kun olen sinun kosketusta vailla
Muut samankaltaiset hakusanat: ei mun jalkani kanna kun olen sinun kosketusta vailla Ei mun jalkani kanna kun olen sun kosketusta vailla Ei mun jalkani kanna Kun jalat ei kanna KUN OLET MINUN kun olen sun kosketustasi vailla Olen sinun loppuun saakka Sinä+päivänä+kun+luoja+teki+sinut+hän+ei+muuta+tehnytkään mun jalkani horjuu Kun

Happoradio - Pelastaja Lyrics | LetsSingIt Lyrics

Kun olen sinun kosketusta vailla Ei mun jalkani kanna Kun olen sinun kosketusta vailla Eikä henkeni kulje Kun olen sinun kosketusta vailla Pelasta mut (Puhdista maailma) Pelasta mut (Armahda ihminen) Pelasta mut Kuule kun apuasi anelen This song was submitted on October 21st, 2010. Lyrics licensed by LyricFind.

Happoradio : "Pelastaja" Lyrics

Muut samankaltaiset hakusanat: Ei mun jalkani kanna kun olen sun kosketusta vailla ei mun jalkani kanna kun olen sinun kosketusta vailla kun olen sun kosketustasi vailla Ei mun jalkani kanna Kun jalat ei kanna Anna mun jäädä sun luo Sun ei on ei ja joo on joo anna puu sytytit mut uudestaan/ Rakkauteni liekin elämäni tulen juuresta/ Kuuleman mukaan sä pelastit mun henkeni/ Olin vääril

Happoradio - tekst Pelastaja - PL

×To add strumming: Make strumming patterns to the song using the editor; Press the “add strumming” button; Each strumming once added, will be approved by the author, moderator, and user

Happoradio - Текст на „Pelastaja“ - BG

Muut samankaltaiset hakusanat: Olen levoton tuuli rakkautta vailla kun olen sun kosketustasi vailla otan valkovenäläisen vaikka olen ei mun jalkani kanna kun olen sinun kosketusta vailla Ei mun jalkani kanna kun olen sun kosketusta vailla tuuli Tuuli Rakkautta rakkautta Tarkoitusta vailla Tuula

PELASTAJA Lyrics - HAPPORADIO | eLyrics.net

kun olen sinun kosketusta vailla
Kun olen sinun kosketusta vailla Eikä henkeni kulje kun olen sinun kosketusta vailla Pelasta mut Pelasta mut Pelasta mut Minä olen horjunut Epäilen enemmän kuin ennen Mutta halusit ihmisen Sen viat, sen heikkouden Kyllä minä maljasi juon Jos sinä tahdot niin Vien perille tän taakkani

Mutta Kanna lyrics

Kun olen sinun kosketusta vailla . Ei mun jalkani kanna. Kun olen sinun kosketusta vailla. Eikä henkeni kulje. Kun olen sinun kosketusta vailla. Pelasta mut (Puhdista maailma) Pelasta mut (Armahda ihminen) Pelasta mut. Kuule kun apuasi anelen .

Happoradio - Pelastaja Lyrics | Musixmatch

Mutta Kanna lyrics. Browse for Mutta Kanna song lyrics by entered search phrase. Choose one of the browsed Mutta Kanna lyrics, get the lyrics and watch the video. There are …

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

kun olen sinun kosketusta vailla
Olen kulkenut vaikean tien, jolla ahdistus varjosti mua. Mutta selvinnyt viimeinkin lie, siitä… 43.94 %: Viileää Jani & Jetsetters …Kun tuulensuunta kääntyi koilliseen Mun elohopea jäi muutamaan asteeseen Ja niin mä palelen tässä varjossa rakkauden Kosketustas vailla olen suojaton Suudelmias vailla huulet huurteessa on Oi minkä

ei mun jalkani kanna , kun oolen sinun kosketusta vailla

kun olen sinun kosketusta vailla
Kun olen sinun kosketusta vailla . Ei mun jalkani kanna. Kun olen sinun kosketusta vailla. Eikä henkeni kulje. Kun olen sinun kosketusta vailla. Pelasta mut (Puhdista maailma) Pelasta mut (Armahda ihminen) Pelasta mut. Kuule kun apuasi anelen

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

Kun olen sinun kosketusta vailla Eikä henkeni kulje kun olen sinun kosketusta vailla Pelasta mut Pelasta mut Pelasta mut Minä olen horjunut Epäilen enemmän kuin ennen Mutta halusit ihmisen Sen viat, sen heikkouden Kyllä minä maljasi juon Jos sinä tahdot niin Vien perille tän taakkani

Happoradio - Pelastaja

1. VALKKAA ARPI JA KERRO, MITEN SAIT SEN. - leuka & ku olin pieni ja tarhas piti leikkii jotai mato hippaa ni kolautin sen lattiaaa & sit siihe laitettii liimaa ja nyt siin o valkone viiva 2.

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

kun olen sinun kosketusta vailla
Kun olen sinun kosketusta vailla Eikä henkeni kulje kun olen sinun kosketusta vailla Pelasta mut Pelasta mut Pelasta mut Minä olen horjunut Epäilen enemmän kuin ennen Mutta halusit ihmisen Sen viat, sen heikkouden Kyllä minä maljasi juon Jos sinä tahdot niin Vien perille tän taakkani
luciano troilo