ilsitodi.it
otto automaatit kemi otto automaatti iso omena otto automaatin nostoraja se hänelle nyt kertokaa kun itse en mä voi kun vääryys vallan saapi

Kun elämä lyö sata nolla

Gessopalena

pilvi valkoinen: Kymmenen vuotta sitten

kun elämä lyö sata nolla Lyrics for Niille Joil On Paha Olla by Cheek. Mä kerron teille tän jutun mä Olin parasta aikaa elämäs elämäni parasta aikaa tavoitellen

Videos of Kun Elämä Lyö Sata Nolla

kun elämä lyö sata nolla oli hetki, kun en mistään mitään tajunnu enää itsetutkiskelun kautta mä sain elämästä otteen taas ilman apuu en ois enää täällä ollenkaan Tää menee niille joil on paha olla kun elämä lyö sata-nolla oon ollu ristiaallokossa siinä veneessä nyt aurinko paistaa, horisontti siintää edessä

Cheek - Niille Joil On Paha Olla Lyrics | MetroLyrics

Kun elämä lyö sata nolla Oon ollu ristiaallokossa siinä veneessä Nyt aurinko paistaa horisontti siintä edessä Tää menee niille joil on paha olla Kun elämä lyö sata nolla Oon ollu ristiaallokossa siinä veneessä Nyt aurinko paistaa horisontti siintä edessä Puhelin …

Maniaa, materiaa