ilsitodi.it
missä on emily miksi koira vetää takapuolta missä renessanssi syntyi se tunne kun perjantai missä euroviisut 2018

Hei missä sä meet tuu mun yö valaisee

Gessopalena

When everythings wrong,you make it right : hei :) Hei missä sä meet? Tuu mun yö valaseen, saisit mut hymyileen. c: - Katso linkistä käyttäjän angelfish_ profiili ja kuvat!
Angelfish_ - Randomi.fi Hei missä sä meet tuu mun yö valaisee Sä saisit mut hymyilee (hy-myi-lee) Tehään jotain mukavaa sun kaa aa-aaa-aa mukavaa Tänää jotain mukavaa sun kaa aa-aaa-aa mukavaa Hei missä sä meet tuu mun kaa ajelee Mä tarviin sut mun viereen (mun vie-reen) Tehään jotain mukavaa sun kaa aa-aaa-aa mukavaa Tänää jotain mukavaa sun kaa aa-aaa-aa mukavaa Sun silmissä nään taivaan Sun
Anskuu-- (Annika) • IRC-Galleria hei :) Eli tääl kirjottelee 12 vuotias noora seinäjoelta,meen kesä jälkee ylä-asteelle (jee) .Harrastan jalkapalloo,ja oon harrastanu cheerii ennen ,mut lopetin sen,ku ei se ollu oikee mun juttu xd. Ja oon ennenki kirjotellu blogia mut unohdin salasanan ja nyt alotin uudestaa nyt. Kirjottelen tänne kaikkee perus asioita. Ja voitte ehdotella kaikkee postauksii ym,, nyt voisin kertoo
Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin hei missä sä meet tuu mun yö valaisee hei missä sä meet,tuu mun yö valaseen, saisit mut hymyyleen . Moi,tänään heräsn 9 maissa,sen jälkee herätin Emilian (Empun) ,ku se oli munkaa telttaalees. Sitte kumpiki meni kotia. Sitte tein aamutoimet eli meikkasin laitoin hiukset söin ja puin . Sen jälkee dataalin vaa ja ootin et kello oli 13.00 koska olin silloin Janiinan kaa
Katariinaaa (Katariina) • IRC-Galleria hei missä sä meet tuu mun yö valaisee mun sormi ihoon viivaa piirtää pyörittää pyörittää kesä lyhyt on kun koittaa ennättää vaikka kaiken sais en pysty hiljentää nyt sun vierestä ei kiire mihinkää hetkeekään hei missä sä meet tuu mun yö valaisee sä saisit mut hymyilee (…hy-myi-lee) tehään jotain mukavaa sun kaa mukavaa tänää jotain mukavaa hei missä
lirik lagu jotain mukavaa – lord est | lirikcinta.com hei missä sä meet tuu mun yö valaisee Hei missä sä meet? Tuu mun yö valaseen, saisit mut hymyileen. c: 5 tykk ää. Kirjaudu sisään nähdäksesi kommentit. ♀angelfish_ Lisää tietoa. Ei vahvistettu Paikkakunta Tampere Syntymäpäivä 01.09.1996 (24,02v) Rekisteröitynyt 08.12.2012 Status: Poissa. Kaverit (25) Näytä kaikki kaverit. Mediakortti - Info & FAQ - Tietosuoja - Käyttöehdot - info@randomi.fi
Lord Est - Jotain mukavaa lyrics hei missä sä meet tuu mun yö valaisee hei missä sä meet tuu mun yö valaisee sä saisit mut hymyilee ( hy-myi-lee) tehään jotain mukavaa sun kaa mukavaa tänää jotain mukavaa hei missä sä meet tuu mun kaa ajelee mä tarviin sut mun vieree (.mun vie-reen) tehään jotain mukavaa sun kaa mukavaa tänää jotain mukavaa sun kaa mukavaa wooo-oo-o i-lo-lo-lo-lo-viiva wooo-oo-o
Seize the day or die regretting the time you lost ~ hei missä sä meet tuu mun yö valasee saisit mut hymyilee ♥ Albumi Oletusalbumi Jaa palveluihin. Etkö vielä ole jäsen? Liity ilmaiseksi. Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä. Herkut Tietoa Säännöt Käyttöehdot Rekisteriseloste Yhteydenotto Mediatiedot IRC
Songtext von Lord Est - Jotain mukavaa Lyrics Seuraa blogiani Bloglovinin avulla eli klikkaatte tota noin niin pitäs onnistua mikäli osasin tehdä sen oikein! toivottavasti ette lopeta lukemista mikäli toi juttu tapahtuu, mutta kuitenkin ton linkin kautta pääsee yhtälailla lukeen mun postaukset jne. :) toivotaan kuitenkin että huomenna ei tapahtuisi mitään :P-maija
Lord Est - Jotain mukavaa Lyrics | Musixmatch hei missä sä meet tuu mun yö valaisee enkä bailaa, hei missä onkaan syy? En pysty enkä kykene, en kuule enkä nää, en tiedä enkä siedä ilman sua elämää. Mä en jaksa enkä maksa, hei voitko ymmärtää, että mun on vaikee ajatella yksin elämää. Siis en pysty enkä kykene en kuule. enkä nää, en muista, että muista, että,-Mä en tahdo enkä anna, en mene enkä . tuu, jos sun kainalossas kulkee joku muu. En helli
Jotain Mukavaa - Lord Est | Shazam Kun sä meet Neljänsuora …Mä luen keittiön hämärässä lehteä aamu kolmeen Mä ajan päivisin kaupungin laitaan ja takaisin sanot palavaasi pian, eikä mulla ole syytä huoleen Mut pakko myöntää et tää menee ikävästä sekaisin Päiviäni kulutan… 24.35 %: Leila Neljänsuora …Tieni taas metsään mua johtaa sinne mun polkuni vie Kivet ja kannot mä kohtaan on se mun
Katariinaaa (Katariina) • IRC-Galleria Lyrics to Jotain Mukavaa by Lord Est. sonmoro senjoro / tuu mukaa vaa (ilo-lo-lo-lo-lo-viiva!) / tehään jotain mukavaa sun kaa aa-aaa-aa mukavaa / tänää jotain mukavaa sun kaa aa-aaa-aa mukavaa
Lord est – Jotain mukavaa Lyrics | Genius Lyrics hei missä sä meet tuu mun yö valaisee Jotain mukavaa Lyrics: Sonmoro senjoro / Tuu mukaa vaa (ilo-lo-lo-lo-lo-viiva!) / Tehään jotain mukavaa sun kaa aa-aaa-aa mukavaa / Tänää jotain mukavaa sun kaa aa-aaa-aa mukavaa / Avaan
mallupöö • IRC-Galleria Hei missä sä meet tuu mun yö valaiseen! Albumi Oletusalbumi Jaa palveluihin. Etkö vielä ole jäsen? Liity ilmaiseksi. Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä. Boksi. Muksuille iltasatuja Makkaris ei oo tabuja Aamupalaksi munaa ja papuja Kokkaan nakuna Sun takii mä oon
luciano troilo